Ml.Boleslav – kvalifikačky na MR 24.- 25.6.2017

O víkendu 24.-25.6. 2017 se Jana Hladíková s Niki (LA), Denisa Kopicová s Damem (MA)a Klára Jůdová s Badíkem (LA) a Rézinkou (MA) vydali změřit síly s týmy z celé republiky a utkat se o kvalifikaci na mistrovství ČR. Každý den se běhaly dva běhy – jumping a agility – od dvou zahraničních rozhodčích Nalle Janssona (Švédsko) a Bonnika Berthelsena (Dánsko). Parkury byly náročné a konkurence veliká a horko neskutečné. Závody byly perfektně zorganizované, vše šlapalo, jak mělo a tak byl odpoledne i čas na kratší výlet k vodě. Blízkou řeku Jizeru jsme během závodu využili nejen ke zchlazení našich čtyřnohých kamarádů, ale Jana si s holkami i pěkně potrénovala aporty z vody, hledání kachen atd. Večer následovalo prima posezení s nálety chroustů. Prostě bezva víkend s našimi chlupáči 🙂

Body potřebné ke kvalifikaci nasbíral z našich zástupců v Mladé Boleslavi Badík v kategorii Large a kvalifikoval se na Mistrovství republiky.

Z 1. kvalifikaček v Přerově budeme mít na MČR ještě další zástupce – kvalikovat se tam povedlo Janě Fuksové s Keríí (LA) a na 2. kvalifikačkách v Letopecnech Jana vybojovala kvalifikaci i s Džesinkou v kategorii SA.

společná badík damik jana a niki rezinka

Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář