Zimní pohár Czech Imp v Ratenicích – seriál závodů

 

Několik členů našeho klubu se během zimního období účastnilo seriálu závodů, který je nazvaný "Zimní pohár Czech Imp". Závody se konaly v hale s umělou trávou v Ratenicích. Tyto prostory navštěvujeme rádi, není to tak daleko a hala s umělou trávou je pro broďáky zatím jen snem, tak si jí užíváme alespoň na závodech.

Závody proběhly ve čtyřech termínech (4.11.2017, 2.12.2017, 6.1.2018, 3.2.2018.) a mohli jsme tak okusit parkoury hned několika různých rozhodčích – Petra Pupíka, Alice Boháčové, Olgy Bazalové, Karin Divišové a Lenky Pánkové. Ti se vždy během dne střídali ve stavění parkourů zvlášť pro kategorii S+M a L.

Únorový závod byl premiérou v oficiálním závodění pro našeho benjamínka Máju a její paničku Petru Krajíčkovou. Mája startovala v kategorii Small a předvedla se v tom nejlepším světle. Jen tak dál!

 

V jednotlivých dílech jsme pro klub vybojovali několik dobrých umístění a předvedli pěkné čisté běhy v opravdu velké konkurenci. V celkovém pořadí, které se sčítá za všechny odběhané závody celého seriálu, si nejlépe vedly:

Jana Fuksová + Ysmen Allen Šedý vévoda – 1. místo v kategorii SMALL

Denisa Kopicová + Damián z Lomu ve Skále – 2. místo v kategorii MEDIUM

Ivana Čapková + Angel Jack – 11. místo v kategorii MEDIUM

Jana Fuksová + Caramba de la Katemy – 6. místo v kategorii LARGE

Klára Jůdová + Buddy Gold Premio – 8 . místo v kategorii LARGE

Jana Fuksová + Grizzly Ayky – 11. místo v kategorii LARGE

Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář